Foto gemaakt door ‚Arlberg Ski Photography‘ tijdens een prachtige poeder dag.

Skigids Chris Zangerl, oprichter en eigenaar van skischool ifreeride.at is geboren en getogen Arlberger en skiet al zijn hele leven in St.Anton am Arlberg.  Verblijf niet alleen in Haus Freeride, maar ga ook met een gids op pad vanuit Haus Freeride.

Het reusachtige Arlberg heeft zo veel te bieden. (Foto door Arlberg Ski Photography)

Skischool iFreeride.at

Sinds 2020 is ook Annelot op het hoogste niveau in Oostenrijk opgeleid. Met Annelot in het Team is het mogelijk om Ski-les, Snowboard-les, Langlauf-les, Ski-of Snowboard-touren en Heli-skiën of Heli-boarden te boeken.

Chris Zangerl is skigids, offpiste en freeride is zijn specialiteit! De drive van om Skigids te worden ontstond  al snel tijdens zijn eerste opleidingen. In de opeenvolgende jaren doorliep hij de weg van Anwärter-Landes-Staatlich om in 2004 de, volgens hem, mooiste opleiding van allemaal te kunnen doen: de Skiführer (Skigids). Als skigids mag hij ook buiten de piste (offpiste) skiers en snowboarders begeleiden. Door zijn jaren lange ervaring weet Chris, met de veiligheid in acht, de mooiste afdalingen te vinden in het “Skimekka” van de Alpen!

Ook is hij één van de Skigidsen die de beroemde Valluga2 Gondel mag gebruiken, voor de bekendste afdaling in het Arlberggebied – de “Valluga Noord” van St.Anton  naar  Zürs!

Op pad met ifreeride kan iedereen die van skiën houdt, of je nu oud of jong bent, je les wordt aangepast op dat wat je kan en uiteraard op de weers- en sneeuwomstandigheden.

Helicopterskiën, Heliboarden

Heb je altijd al eens willen helicopterskiën,  Helisnowboarden? Samen met iFreeride komen dromen uit.

Uniek in Oostenrijk, heliskiën is mogelijk @ Arlberg!

Vloeiend Nederlands

Door zijn Nederlandse vriendin, Annelot kwam Chris vanaf 2005 vaak in Nederland en inmiddels hebben ze twee kinderen, die ze samen tweetalig opvoeden. Daardoor spreekt hij naast Duits en Engels, vloeiend Nederlands! En de laatste jaren skiet hij bij de Freeridetest van de Nederlandse Ski Vereniging. Tijdens deze test beoordeelt Chris freeride ski’s.

Voordelen iFreeride.at

  • Vloeiend Nederlands
  • Zeer ervaren met meer dan 20 jaar ervaring!
  • Direct vanuit Haus Freeride
  • Hoogst opgeleide leraar en skigidsen
  • Gecertificeerde Valluga Nord skigids
  • Gekwalificeerde helicopterski skigids

 

Boek nu skiles of een skigids in St Anton

Media Foto en film iFreeride.at

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail