Foto gemaakt door ‚Arlberg Ski Photography‘ tijdens een prachtige poeder dag.

Skigids Chris Zangerl van skischool ifreeride.at is geboren en getogen Arlberger en skiet al zijn hele leven in St.Anton am Arlberg en weet daar de weg zeker te vinden! Verblijf niet alleen in Haus Freeride, maar ga ook op pad vanuit Haus Freeride met Chris Zangerl en ifreeride.at. Skiles Skigids Ski Gids Chris Zangerl freeride Arlberg St. Anton.

Boek nu skiles in St Anton

Op deze pagina

Het reusachtige Arlberg heeft zo veel te bieden. (Foto door Arlberg Ski Photography)

Skischool en skiles bij iFreeride.at

Chris Zangerl is oprichter en eigenaar, boek nu deze skischool en skiles bij ifreeride.at. Deze officiële skischool wordt gerund vanuit Haus Freeride. Boek bij je verblijf gelijk skiles voor elk niveau .Chris is zeer ervaren in skiles geven en houdt ervan om met zijn gasten vroeg te beginnen en de dag ook vol te maken! Chris Zangerl weet heel snel de individuele sterke en zwakke punten van zijn gasten te vinden en brengt ze naar topprestaties!

Boek hier skiles in St Anton

Skigids, offpiste en freeride

Chris Zangerl is skigids, offpiste en freeride is zijn specialiteit! De drive van Chris Zangerl om Skigids te worden ontstond  al snel tijdens zijn eerste opleidingen. In de opeenvolgende jaren doorliep hij de weg van Anwärter-Landes-Staatlich om in 2004 de, volgens Chris, mooiste opleiding van allemaal te kunnen doen: de Skiführer (Skigids). Als skigids mag hij ook buiten de piste (offpiste) skiers en snowboarders begeleiden. Door zijn jaren lange ervaring weet Chris, met de veiligheid in acht, de mooiste afdalingen te vinden in het “Skimekka” van de Alpen!

Ook is hij één van de Skigidsen die de beroemde Valluga2 Gondel mag gebruiken, voor de bekendste afdaling in het Arlberggebied – de “Valluga Noord” van St.Anton  naar  Zürs!

Ski of snowboard met Chris mee en beleef een onvergetelijke dag met de beste  freeride afdaling van St Anton am Arlberg. Skiles Skigids Ski Gids Chris Zangerl freeride Arlberg St. Anton

Boek nu een freeride skigids in St Anton

Op pad met Chris kan iedereen die van skiën houdt, of je nu oud of jong bent, je les wordt aangepast op dat wat je kan en uiteraard op de weers- en sneeuwomstandigheden.

Helicopterskiën, heliski of heliskiën

Heb je altijd al eens willen helicopterskiën, heliski of heliskiën of snowboarden? Samen met Chris Zangerl van iFreeride.at komen dromen uit.

Boek nu helicopter skien in St Anton

Uniek in Oostenrijk, heliskiën is mogelijk @ Arlberg!

Helicopter snowboarden of heliboarden

Heb je altijd al eens willen helicopter snowboarden of heliboarden? Samen met Chris Zangerl van iFreeride.at komen dromen uit.

Boek nu helicopter snowboarden in St Arlberg

Vloeiend Nederlands

Door zijn Nederlandse vriendin, Annelot kwam Chris vanaf 2005 vaak in Nederland en inmiddels hebben ze twee kinderen, die ze samen tweetalig opvoeden. Daardoor spreekt hij naast Duits en Engels, vloeiend Nederlands! En de laatste jaren skiet hij bij de Freeridetest van de Nederlandse Ski Vereniging. Tijdens deze test beoordeelt Chris freeride ski’s.

Boek nu een Nederlandse skileraar in St Anton

Voordelen iFreeride.at

  • Vloeiend Nederlands
  • Zeer ervaren met meer dan 20 jaar ervaring!
  • Direct vanuit Haus Freeride
  • Hoogst opgeleide leraar en skigids
  • Gecertificeerde Valluga Nord skigids
  • Gekwalificeerde helicopterski skigids

Boek nu skiles of een skigids in St Anton

Media Foto en film iFreeride.at

 

 

 

 

Skiles Skigids Ski Gids Chris Zangerl freeride Arlberg St. Anton

Op deze pagina vind je alle informatie omtrent Skiles Skigids Ski Gids Chris Zangerl freeride Arlberg St. Anton. Kijk bovenaan de pagina in de pagina index en ga direct naar de gewenste informatie

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail